Vajhal fekete kagylóval

2013.03.03.

Hozzávalók:

  • 60 dkg vajhal
  • 30 dkg fekete kagylóhús
  • 1 db póréhagyma
  • 50 dkg leveles paraj
  • 10 dkg vaj
  • 1 dl pezsgő
  • 10 dkg krémsajt
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • só, bors

Elkészítés

Egy serpenyőben felhevítjük a vajat, beletesszük a halszeleteket. Sóval, borssal, szeletekre vágott fokhagymával és petezselyemmel ízesítjük. Amikor a hal elkészült, akkor félretesszük.

A visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a csíkokra vágott póréhagymát, felöntjük a pezsgővel, hozzáadjuk a parajleveleket, a kagylót és a krémsajtot, majd összeforraljuk. A vajon pirított hal mellé a parajos-kagylós ragut kínálunk köretként.

Kapcsolódó termékek

Vajhalfilé bőr nélkül "prémium"

3 728 Ft Kisker ár/kg 3 550 Ft + áfa
6 150 Ft Rendelési egység1,65kg
Súly változó1,3-2kg
kg Ft
részletek

Vajhalfilé porciók 135/165 g.

4 074 Ft Kisker ár/kg 3 880 Ft + áfa
4 481 Ft Rendelési egység1,1kg
Súly változó1-1,2kg
kg Ft
részletek

Fekete kagylóhús

2 146 Ft Kisker ár/kg 1 690 Ft + áfa
2 146 Ft Rendelési egység1kg
Súly változó1-1kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció