Citromos-mákos krumpli hallal

2013.03.10.

Hozzávalók:

  • 2 db pisztráng
  • 80 dkg burgonya
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 db citrom
  • 2 ág rozmaring
  • mákolaj
  • 1 evőkanál vajmák
  • 5 dkg feta sajt
  • só, bors

Elkészítés

A burgonyát meghámozzuk, majd felkockázzuk, vízben megfőzzük. A halat megtisztítjuk, olívaolajjal megöntözzük, sóval, borssal ízesítjük, és egy tűzálló tálba téve sütőben megsütjük.

Egy serpenyőben felforrósítjuk a mákolajat, majd pirítani kezdjük benne a főtt burgonyát. Közben hozzáadjuk a cikkekre vágott citromot. A fokhagymát apróra, a rozmaringot durvára vágjuk, majd a mákkal együtt a burgonyához adjuk, az egészet további 5 percig pirítjuk. A fetát felkockázzuk, majd a burgonyához keverjük.

Kapcsolódó termékek

Füstölt pisztrángfilé

6 337 Ft Kisker ár/kg 4 990 Ft + áfa
792 Ft Rendelési egység0,125kg
Súly változó0,125-0,125kg
kg Ft
részletek

Pisztráng

2 573 Ft Kisker ár/kg 2 450 Ft + áfa
1 672 Ft Rendelési egység0,65kg
Súly változó0,5-0,8kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció